vr. 30 maart

Theaterpand Weesp

Deuren open: 19:30 uur
Aanvang voorstelling: 20:30 uur
Duur voorstelling: 90 minuten (incl. korte pauze)
Kaarten: €15,00
Adres: Herengracht 39, Weesp

Samen solo in Weesp. In de recent vernieuwde theaterzaal komen vier jonge, talentvolle theaterzangers Het Nieuwe Lied brengen. Nederlandse liedjes. Chansons, popnummers, smartlappen, en alles wat geen genrenaam heeft. Prachtige teksten, mooie melodieën.Grappig, ruw, ontroerend, af en toe tegelijk. Sommige liedjes zo nieuw nog dat ze trillen in het vastgehouden spiekbriefje. De zangers spelen samen, en solo. Samen solo dus. Wees daarbij.

Klik hier voor kaarten

vr. 06 april

De Kleine Komedie Amsterdam (foyer)

Klap op de Maand

Aanvang: 17:00 uur
Adres: Amstel 56 - 58, Amsterdam
Kaarten: €7,50

Eens per maand vindt in de foyer van De Kleine Komedie, in samenwerking met Het Parool, de Klap op de Maand plaats. Een soort live talkshow, waarin met twee actuele gasten wordt teruggeblikt op de voorafgaande maand en vooruitgegekeken naar de volgende. Afgewisseld gepresenteerd door hoofdredacteur van Het Parool Ronald Ockhuysen en columnist Roos Schlikker. Speciaal voor De Klap op de Maand schrijft telkens één lid van Het Nieuwe Lied een splinternieuw lied over die actualiteit. In april is dat Dafne Holtland.

Klik hier voor kaarten

Line-up: Dafne Holtland

zo. 15 april

Theater PePijn Den Haag

Aanvang voorstelling: 16:30 uur
Duur voorstelling: 90 minuten (incl. korte pauze)
Kaarten: €13,50 / CJP en uitpas €12,50
Adres: Nieuwe Schoolstraat 21-23, Den Haag

Zo af en toe staat Het Nieuwe Lied in het prachtige Haagse Theater PePijn. Daar waar klein groots wordt. En waar je je drankje gewoon mee de zaal in neemt. Op de befaamde 'Singer Sunday', om half vijf 's middags, krijgen de theaterzangers de kans om hun allernieuwste liedjes uit te proberen en de wat oudere nieuwe liedjes stevig te verankeren. Verrassend, schurend, lief en grappig, in willekeurige volgorde of gewoon tegelijk. Jeroen Kant speelt ook mee. Komt nog bij dat we een fantastische gast hebben: Roos Blufpand. Beter niet te missen.

Klik hier voor kaarten

do. 19 april

Theater Walhalla Rotterdam

Aanvang voorstelling: 20:15 uur
Duur voorstelling: 90 minuten (incl. korte pauze)
Kaarten: €13,50
Adres: Sumatraweg 9-11, Rotterdam

Waar Theater Bellevue onze knusse thuisbasis is in Amsterdam, is Theater Walhalla dat in Rotterdam. En hoe. 'Een intiem theater voor de grote namen in het kleine circuit, en vice versa' zeggen ze zelf. Maandelijks wordt onze kleine grote theaterzangers een podium geboden om voor liefhebbend publiek te spelen en nieuwe liedjes uit te proberen. Samen, solo, samen solo en met Jeroen Kant en een bijzondere gastoptreden van Aysha de Groot. Maak dat mee.

Klik hier voor kaarten

di. 08 mei

Theater Bellevue Amsterdam (seizoensafsluiting)

Zaal & bar open: 20:00 uur
Aanvang voorstelling: 20:30 uur
Duur voorstelling: 90 minuten (incl. korte pauze)
Kaarten: €12,00 / CJP en Stadspas €10,50 / Studenten en member €10,50
Adres: Leidsekade 90, Amsterdam

De seizoensafsluiting alweer! Een heel seizoen speelden we maandelijks in de Kleine Zaal van Theater Bellevue. Samen, solo en samen solo in alle mogelijke combinaties. Trillend werden er nieuwe liedjes uitgeprobeerd, voorzichtig werd er meegezongen met met wat oudere nieuwe liedjes. Er waren verrassende gastoptredens en memorabele Beloofde Liederen. Zo'n seizoen moet in stijl worden afgesloten. Dus dat doen we. Met vrijwel alle theaterzangers spelen we nog één keer samen solo.

Klik hier voor kaarten

vr. 01 juni

De Kleine Komedie Amsterdam (foyer)

Klap op de Maand

Aanvang: 17:00 uur
Adres: Amstel 56 - 58, Amsterdam
Kaarten: €7,50

Eens per maand vindt in de foyer van De Kleine Komedie, in samenwerking met Het Parool, de Klap op de Maand plaats. Een soort live talkshow, waarin met twee actuele gasten wordt teruggeblikt op de voorafgaande maand en vooruitgegekeken naar de volgende. Afgewisseld gepresenteerd door hoofdredacteur van Het Parool Ronald Ockhuysen en columnist Roos Schlikker. Speciaal voor De Klap op de Maand schrijft telkens één lid van Het Nieuwe Lied een splinternieuw lied over die actualiteit. Dit is de laatste van het seizoen. Met Flip Noorman.

Klik hier voor kaarten

Line-up: Flip Noorman


Eerdere optredens

Singer/songwriters