Steun Eva van Manen bij het verwezenlijken van haar debuutplaat

Goed en spannend nieuws! De debuutplaat van ons lid Eva van Manen komt eraan. Politiek en Liefde. Maar om de plaat en daarmee Eva's droom te verwezelijken is er nog wel iets nodig. En daar kun jij bij helpen.

Sinds 2015 is Eva lid van Het Nieuwe Lied en in die tijd hoorde we al prachtige liedjes. Ze maakt een mix van kleinkunst, Nedersoul, elektronische muziek en hiphop. En nu wordt bijna haar droom verwezenlijkt. Haar debuutalbum.

Politiek en Liefde gaat de plaat heten. Door haarzelf geschreven en geproduceerd. Op dit moment is ze druk bezig met de opnames, samen met co-producer en rapper Gideon 'Gikkels' Everduim. In de winter komt de plaat uit. Het wordt zo gaaf! Maar er is nog wel iets nodig, en daar kan jij bij helpen.

Help Eva aan muzikanten

Om de plaat te kunnen maken die Eva wíl maken - en die je ook absoluut wilt horen -, zijn er nog een aantal muzikanten nodig. Om precies te zijn, een bassist, een trompetist, een paar strijkers en een toetsenist. Op voordekunst.nl kun je haar steunen. Doneer een bedrag(je) naar keuze, en ontvang je een mooie tegenprestatie.Van de digitale download van het album (bij € 15,00), via de limited edition vinyl LP (bij € 25,00) tot een concert van een uur met twee bandleden en de digitale download voor alle aanwezigen (bij € 2500,00).

Op de website vind je meer informatie over de plaat, de mogelijke donaties en zelfs een filmpje met een klein voorproefje. Steun haar! Hebben wij ook gedaan.