Speellijst 17/18 online

De speellijst van seizoen 2017/2018 staat nu online! Onder 'speellijst' vind je alle optredens vanaf aanstaande oktober tot en met juni volgend jaar. Wat hebben we er weer zin in!

Natuurlijk hebben we onze maandelijkse optredens in Bellevue in Amsterdam en Walhalla in Rotterdam. En spelen we ook drie keer in PePijn in Den Haag. En een keer in Purmerend. Steeds met vier leden van Het Nieuwe Lied en soms ook een bijzondere gastzanger krijgen we de kans in intieme setting de spelen en nieuwe liedjes uit te proberen. Daarnaast doen we mee aan een aantal bijzondere projecten. In oktober bijvoorbeeld spelen we mee in de columnistenavond van Het Parool in De Kleine Komedie. Een avond waarin er een ode gebracht wordt aan de beste Parool-columnist aller tijden: Simon Carmiggelt. In november doen we mee aan 'Woorden en Akkoorden' in het BREStheater in Brielle. De woorden komen van drie jonge schrijvers, de akkoorden uiteraard van ons.

En dan hebben we onze nieuwjaarsconcerten. Natuurlijk. Prachtige avonden met álle leden van Het Nieuwe Lied. Concerten met nóg meer liedjes en nóg meer samenspel. Dit keer is de tournee groter dan ooit, en komen we langs in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Amstelveen, Leiden, Utrecht, Amersfoort, Oss en Hoofddorp. Niet te missen. Wees daarbij.

De speellijst wordt in de loop van het seizoen uiteraard voortdurend geüpdatet. Op de hoogte blijven van alles? Volg ons of Facebook, Twitter en Instagram. En schrijf je in voor die nieuwsbrief.

Wij hebben ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen. Zien we je dan?

Foto: Ben van Duin