Help Peter van Rooijen zijn nieuwe album maken

Hoe goed is dit nieuws. Peter van Rooijen komt weer met een nieuw album. 'Liefde, dood & zwaartekracht' gaat het heten. Het wordt erg mooi. Maar een album maken is duur, dus heeft Peter uw hulp nodig.

Na zijn debuutalbum 'Er is iemand thuis' is het hoog tijd voor een nieuwe cd met mooie, ontroerende, scherpe en/of humoristische liedjes. Tien nummers komen erop. Wie Peter het afgelopen seizoen bij Het Nieuwe Lied heeft zien spelen, heeft er al een paar daarvan voorbij horen komen. En weet hoe nodig het is dat ze op cd staan, met band en al.

Via de website Voordekunst kunt u Peter steunen. Want 'een cd maken is duur en niet goedkoop' zo zegt Peter zelf. Hij heeft € 5000,- nodig. Met een klein (of groot) bedrag kunt u daaraan bijdragen en zorgen dat de cd er komt. Bovendien krijgt u wat terug voor uw hulp. Eeuwige of tijdelijke dank, een download van het album, een gesigneerd exemplaar of een huiskamerconcert bijvoorbeeld.

Help Peter en jezelf! Klik op deze link. Hier lees je meteen uitgebreider over het hoe en wat. Bijvoorbeeld over dat je je geld gewoon terug krijgt als het onverhoopt niet lukt.