Filmpje | We mogen weer!

Nog heel even, dan mogen we weer. Vanaf tien oktober staan we overal en nergens om samen solo onze nieuwe liedjes uit te proberen. We maakten dit filmpje. Kijk het. En kom.

Het Nieuwe Lied op de Parade

Het Nieuwe Lied op de Parade

Al sinds begin deze zomer trekt de Parade door het land. Rotterdam, Den Haag en Utrecht werden al overspoelt door theater, muziek en dans. Laatste stop: Amsterdam. Martin Luther Kingpark. Vanaf vrijdag 11 tot en met zondag 27 augustus nemen talloze verschillende, inspirerende, gave, gekke en nieuwe (combineren mogelijk) voorstellingen het park over. Ook een paar van onze leden zijn er te vinden. Een overzichtje.

Speellijst 17/18 online

Speellijst 17/18 online

De speellijst van seizoen 2017/2018 staat nu online! Onder 'speellijst' vind je alle optredens vanaf aanstaande oktober tot en met juni volgend jaar. Wat hebben we er weer zin in!

Optreden in Toomler gaat niet door

Helaas gaat ons optreden in Toomler aanstande snikhetezomerzondag 28 mei niet door. Tickets blijven geldig voor de volgende show op 11 juni. Kaartkopers worden per mail op de hoogte gesteld. De line-up van 28 mei zal worden verplaatst naar het najaar. Snel meer nieuws hierover.

Gekroond: drie Nieuwe Lied-leden Dafne, Frank en Kiki

Gekroond: drie Nieuwe Lied-leden Dafne, Frank en Kiki

Je hebt ze sinds de Nieuwjaarsconcerten regelmatig voorbij zien komen: Dafne Holtland, Frank van Kasteren en Kiki Schippers. We kunnen sindsdien eigenlijk niet meer zonder ze. Daarom hebben we het drietal afgelopen week officieel uitgeroepen tot leden van Het Nieuwe Lied. Jullie gaan Dafne, Frank en Kiki dus nog veel vaker zien. Wij zijn daar in ieder geval héél blij mee!

Meer weten over de nieuwe leden en al hun (andere) muzikale bezigheden?
Kiki: www.kikischippers.nl
Over Dafne? www.zazimusic.com
Over Frank? www.circustreurdier.nl/frank-van-kasteren/

Kiki Schippers wint Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied

Kiki Schippers wint Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied

Supertrots zijn wij dat Kiki Schippers de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2016 heeft gewonnen. Met het nummer Er spoelen mensen aan, geschreven met Rolf Verbaant wist ze de jury te overtuigen. 'Onze' Flip Noorman en Maarten Ebbers, ook genomineerd, vielen helaas niet in de prijzen, maar er kan er ook maar één de winnaar zijn... ;-).

Foto: Jaap Reedijk.

Singer/songwriters